Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

14-Ιουλίου-2009

Ανεβαίνοντας τα σκαλιά του φροντιστηρίου σήμερα πρωί πρωί..βαριεστημενοι γιατι 1η ωρα εχουμε μαθημα με τον Νταριδη Ιωαννη μεντορα ολων μας !!! Πρωτος, ηρθε ο Κουτσικακης μετα η Ντορα και τριτη η Ματα, 3 λεπτα αργοτερα ηρθε και ο Δημητρης ..ολοι ειχαν την ιδια απορια..ΠΟΙΑΝΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΑΡΤΑΚΙ πεταμενο στα σκαλια;;;;;;;;;;;
Ο Δημητρης ειχε το θαρρος να το σηκωσει να το διαβασει και να το φερει στην ταξη !
Ηταν μια λιστα για ψωνια ενα μικρο τσαλακωμενο χαρτι γραμμενο στο ''ποδι'' .
Το περιεχομενο της λιστας μας εφτιαξε την διαθεση ...πολυ θα λεγαμε!
Τελικα, η Ματα ειχε δικιο (ουαου) ηταν δικο του..... (του Νταριδη λεμε)
Με αφορμη το χαρτακι αυτο και την εναρξη του μαθηματος μετα την αφιξη του ΠΕΤ και την εντελως αδιακριτη ερωτηση του Μητσου "''Σας αρεσουν τα σεσκουλα;"",καναμε ενα τελειως διαφορετικο μαθημα,μα πολυ χρησιμο για την ζωη(τα αγορια δυσανασχετουν βεβαια!!!). Καθως, σαχλα υπονοουμενα λαμβαναν τοπο κατα την συζητηση αυτη απο τα αγορια ,τα κοριτσια παρακολουθουσαν με θαυμασμο εντυπωσιασμενα!
Ενα μαθημα σεξουαλικής αγωγης μας ελειπε πραγματικα!Το υφος ολων μας ηταν καπως περίεργο..''τι λεει τωρα ο ανθρωπος;;..'',''!@#$%^&;;''.
Σιγουρα,οι ωρες που περναμε στα φροντηστηρια ειναι τοοοοσες πολλες και καποιες απ'αυτες πολυ βαρετες,ομως οι σχεσεις με τους καθηγητες ειναι αναμφιβολα καταπληκτικες.
Κυριε Γιαννη,εχουμε ακομη εναν χρονο!!!!!!!!και περιμενουμε again and again το επομενο μαθημα!!! :) :) ;)


by Mητσος,Πετ,Γιώργος,Ντορα και Ματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: